Právě vysíláme

Je to komunistka s vymytým mozkem, prohlásil Elon Musk o své transgender dceři

10. září 2023 9:10
Je to komunistka s vymytým mozkem, prohlásil Elon Musk o své transgender dceři

Ačkoliv to není veřejně příliš známé, miliardář Elon Musk má devět dětí. Ze všemi ale rozhodně nemá dobré vztahy a s devatenáctiletou transgender dcerou Vivian už vůbec ne. Co o ní prohlásil?

Vivan Jenna Wilson se narodila jako chlapec se jménem Xavier Alexander Musk. Po změně genderu si změnila i jméno a prohlásila, že se svým otcem nemá dobré vztahy a nechce s ním být v kontaktu. O Elonu Muskovi vyšla autobiografická kniha, ve které Musk svůj vztah s dcerou popisuje. V ní zakladatel společnosti SpaceX tvrdí, že špatný vztah s dcerou ho velmi mrzí a je to nejhorší věc, co se mu stala od úmrtí syna, který zemřel krátce po porodu.

Změnu genderu svého dítěte prý bral miliardář vcelku dobře, ovšem později se v životních názorech začaly s dcerou rozcházet. Musk tvrdí, že z mladé dcery se stala komunistka a marxistickými názory, co si myslí, že „každý boháč je zlý“. Dceři dle jeho názoru vymyly mozek v soukromé americké střední škole, kterou navštěvují děti prominentů a školné stojí přes milion korun. Elon už dlouhodobě vystupuje proti woke kultuře a považuje ji za zničující. „Dokud nebude zastaven virus woke mysli, který je zásadně proti vědě, proti zásluhám a proti lidem obecně, civilizace se nikdy nestane multiplanetární,“ prohlásil excentrický miliardář.

Články, které by tě mohly zajímat