Právě vysíláme

„Je to všechno iluze,“ napsala žena, když svojí dceři smazala instagramový účet účet s více než milionem followerů

6. srpna 2021 15:10
„Je to všechno iluze,“ napsala žena, když svojí dceři smazala instagramový účet účet s více než milionem followerů

Hodně rázný krok podnikla matka mladé brazilské influencerky, když jí smazala účty na Instagramu a Tik Toku. Dívka na nich měla zhruba 1, 7 milionu sledujících. Žena prý nechce, aby její dcera vyrůstala v nezdravém prostředí.

Fernanda Rocha Kanner, známá také jako Nina Rios je sama známou brazilskou influencerkou. Její čtrnáctiletá dcera Valentin o fanoušky také neměla nouzi, na svém instagramovém účtu jich měla 1,7 milionu. Dokud jí její matka účet nesmazala.

„Je to ale všechno iluze. Nechci, aby vyrůstala v přesvědčení, že o tom, jaká je, rozhodují naprosto cizí lidé. Nechci, aby propagovala polyesterové oblečení z Číny, nechci, aby se denně oddávala tanečkům jako cvičený pavián. Chybí mi doba, kdy jste museli mít na něco talent, abyste vynikli,” uvedla ke svému činu žena.

„Rodíme se s určitými dary, které nás činí jedinečnými, ale když jen tupě kopírujeme stádo, tak se rozmělní a my se staneme jen součástí davu. Nechci svoji dceru vystavovat názorům cizích lidí, kteří mnohdy píšou věci podle toho, jak se vyspí. Chci, abyste věděli, že já jsem její fanoušek číslo jedna a ona se na mém profilu bude objevovat i nadále, pokud bude chtít. Až bude mít jednou sama nějaký zajímavý obsah ke sdílení, třeba se vrátí,” uzavřela žena.

 

Zdroj fotky: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat