Právě vysíláme

Je to zlý člověk, řekl o Týnuš Třešničkové bývalý přítel

17. března 2021 15:57
Je to zlý člověk, řekl o Týnuš Třešničkové bývalý přítel

Týnuš Třešničková má za sebou ne příliš pohodový rozchod. Její dnes již bývalý přítel se totiž na adresu sledované influencerky vyjádřil dost ostře.

Týnuš strávila s podnikatelem Ladislavem Biseniusem pár měsíců a na Instagramu ukazovala snímky z luxusních dovolených, které s partnerem podnikala. Nyní už je však vztah minulostí. Rozchod prý iniciovala sama Týnuš.

Ačkoliv zřejmě Třešničková nechtěla rozchod zprvu komentovat, Ladislav udělal pravý opak. Na svých sociálních sítích se na adresu Týnuš vyjádřil více než ostře a rozhodně si nebral servítky. „Sice jsme tvořili hezký pár a měli se rádi… Ale radši si přeji, abych Týnuš nikdy v životě nepotkal. Tři měsíce jsem jí dělal fotografa a vymýšlel program, aby jí nepadali sledující. Jestli má nějakou soudnost, ať ty fotky smaže, všechny jsou ode mě. Pomohl jsem jí přečkat těžké chvíle. A to ani neříkám, že to stálo nesmysl peněz,“ napsal Bisenius a označil blogerku jako „zlého člověka, co nenávidí lidi a vše přepočítá na peníze“. Rovněž zmínil nevěru a tvrdí, že ho bývalá partnerka podvedla s jiným mužem.

Na ostrá slova pochopitelně Týnuš zareagovala, avšak ve svém vyjádření volila o dost mírnější slova. „Uf. Nechtěla jsem to tady vůbec ventilovat, ale nemůžu jinak. S Láďou už netvoříme pár. Je to hodný člověk, ale to, co teď předvádí, mě jen utvrdilo v tom, že jsem udělala správně. Bohužel jsem se necítila šťastná. Zkoušeli jsme to stále dát dohromady, ale srdci neporučíš. Na Instagramu vše možná vypadalo idylicky, ale nebylo tomu tak,“ napsala. Rovněž tvrdí, že svůj život si financuje jen ona sama a muži za ni platit nemusí.

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat