Právě vysíláme

Je znovu ve hře! KANYE WEST uspořádal první akci spojenou s kandidaturou na prezidenta Spojených států

20. července 2020 12:10
Je znovu ve hře! KANYE WEST uspořádal první akci spojenou s kandidaturou na prezidenta Spojených států

Zdá se, že cirkus jménem „Kandidatura Kanye Westa na prezidenta USA“ pokračuje. Americký rapper uspořádal první veřejnou akci, na které trochu vysvětlil svůj volební program. Jak to dopadlo?

Emotivní vystoupení

První veřejná akce kampaně Kanye West 2020 se uskutečnila ve státě Jižní Karolína a jak se dalo čekat, nebyla to nudná podívaná. Třiačtyřicetiletý rapper vystoupil před naplněnou menší halou (roušky si všichni zřejmě zapomněli doma) v neprůstřelné vestě a s nápisem „2020“ vyholeným na hlavě. Wow!

Program celovečerní akce začal krátkým projevem členky týmu Westa, poté přišel na řadu samotný rapper. Rodák z Atlanty, jenž o sobě v minulosti prohlásil, že je nejlepším hudebníkem v historii, pronesl emotivní projev o potratech. Fanouškům například prozradil, že jeho otec chtěl, aby těhotná maminka šla na potrat předtím, než Kanyeho porodila. Ona ovšem nechtěla. Podobnou situací si prošel i samotný rapper. West byl očividně dojatý a při projevu se několikrát rozbrečel.

Minulý týden prozradil manažer kampaně Kanyeho Westa, že se rapper o křeslo prezidenta ucházet nehodlá. Nyní se ovšem zdá, že kampaň známého rappera je zpět ve hře. Kanye prý vyplnil první papíry, které mu kandidaturu umožní. Máme se tedy ještě na co těšit.

Zdroj: NME, Metro UK, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat