Právě vysíláme

Jeden z nejbohatších lidí světa čeká dalšího potomka. Dítě mu tentokrát porodí o třicet jedna let mladší snoubenka

9. listopadu 2020 15:10
Jeden z nejbohatších lidí světa čeká dalšího potomka. Dítě mu tentokrát porodí o třicet jedna let mladší snoubenka

Spoluzaložil britský řetězec prodejen mobilních telefonů Phones 4U a nyní je jedním z nejbohatších lidí na světě. Známý miliardář John Caudwell nyní čeká dalšího potomka. Tentokrát se svou o třicet jedna let mladší snoubenkou.

Je příkladem člověka, který se ke svému bohatství dostal jen díky tvrdé práci. John Caudwell se ještě v třiatřiceti letech živil jako prodejce automobilů. Pak založil britský řetězec prodejen mobilních telefonů Phones 4U a nyní je jedním z nejbohatších lidí na planetě Zemi.

Teď tenhle muž čeká svého šestého potomka a vůbec si nenaříká na to, že mu už táhne na sedmdesátku (68). „Většina mužů si myslí, že jejich rodičovství končí kolem padesátky, ale s novým miminkem na cestě toho mám ještě hodně před sebou. Raději se budu udržovat ve formě,“ nechal se slyšet Caudwell.

 

Jeho rodina se vzhledem k výše zmíněnému rozhodně nemusí bát, že by ji neměl z čeho zajistit. Očekávaného potomka však nehodlá nijak rozmazlovat: „Nikdy jsem je nerozmazloval hmotnými věcmi. Místo toho se je snažím zahrnout láskou a pozorností. Chci, aby měly sociální cítění a smysl pro zodpovědnost, aby mohly udělat svět lepším místem.“

Co dodat? Jemu, partnerce i budoucímu dítěti hlavně hodně zdraví!

Zdroj: super.cz

Články, které by tě mohly zajímat