Právě vysíláme

Jeho fotka baví internet: Mýval chtěl v domě získat něco na zub, při chycení se ukázkově styděl

21. července 2021 16:10
Jeho fotka baví internet: Mýval chtěl v domě získat něco na zub, při chycení se ukázkově styděl

V jednom z domů v americkém městě Dalton našli mývala, který se zde zřejmě pokoušel dostat k zásobám něčeho dobrého na zub. Přivolaní hasiči ho z domu bezpečně vynesli a pustili zpátky do volné přírody, fotka z mývalova „dopadení“ se brzy stala virálním hitem. Zvíře se na ní totiž opravdu ukázkově stydí.

Mýval si chtěl v domě zřejmě uzmout něco dobrého na zub, to ovšem roztomilému zvířeti nevyšlo a byl chycen. „Byli jsme zavoláni, abychom pomohli tomuhle chlapíkovi najít cestu ven z domu,“ napsalo místní hasičské oddělení na své facebookové stránky a dodalo: „Jak můžete vidět, byl z toho dost rozpačitý.“

Ano, mýval si na fotografii jako každý správný bandita zakrývá tvář, aby nebyl prozrazen. Právě proto se fotografie stala brzy virálním hitem a baví celý internet, ač za jeho gestem samozřejmě stálo to, že se bál.

„Poté, co jsme našemu novému kamarádovi pomohli z průšvihu, jsme ho mohli odvézt a bezpečně vypustit zpět do přírody, kde snad odteď bude při hledání svačiny méně troufalý,“ dodali hasiči s tím, že se o roztomilého mývala nikdo nemusí bát.

 

Zdroj fotky: Facebook

Články, které by tě mohly zajímat