Právě vysíláme

Jennifer Aniston má prý novou lásku. Dlouhovlasý hezoun byl ovšem obviněn z rasismu a incestu

27. července 2021 15:15
Jennifer Aniston má prý novou lásku. Dlouhovlasý hezoun byl ovšem obviněn z rasismu a incestu

Ačkoliv patří Jennifer Aniston mezi nejslavnější a nejkrásnější ženy světa, v lásce nikdy neměla příliš štěstí a po dvou rozvodech stále nemůže narazit na toho pravého. Nyní má ovšem podle zahraničních médiích novou lásku.

Magazín US Weekly tvrdí, že Jennifer randí s expřítelem Halle Berry, fešákem Gabrielem Audrym, který ovšem rozhodně není žádný svatoušek. Jeho vztah s Berry totiž nebyl ideální a herečka svého expřítele obvinila v roce 2009 z rasismu, a dokonce i z incestu. Gabriel měl mít totiž sexuální vztah s jedním ze členů své rodiny. Samotnou herečku pak prý několikrát rasisticky urážel a nikdy se nesmířil s tím, že je jejich společná dcera míšenka.

Podle zdrojů US Weekly Aniston o závažných obviněních možná ani neví a užívá si pocity zamilovanosti. Gabriel je uvolněný a citlivý a Jenn se kolem něj cítí bezpečně, neboť ví, že co se odehraje za zavřenými dveřmi, tam také zůstane,” uvedl zdroj s tím, že herečka je nyní rozhodnuta užívat si života na spontánní úrovni a po předešlých zkušenostech se nehrne do vážnějších vztahů.

Gabriel Audry se svou ex Halle Berry

Články, které by tě mohly zajímat