Právě vysíláme

Jennifer Aniston přiznala bizarní péči o pleť. Používala sperma z lososa

23. srpna 2023 14:23
Jennifer Aniston přiznala bizarní péči o pleť. Používala sperma z lososa

Jennifer Aniston je 54 let a nutno podotknout, že vypadá výborně. Herečka ostatně na svém vzhledu pořádně maká a občas je ochotna vyzkoušet všemožné přípravky, které mají zabraňovat stárnutí.

Jennifer Aniston je single a bezdětná. Na své postavě proto vážně maká a velmi pečuje o svůj vzhled. V rozhovoru pro The Wall Street Journal rovněž přiznala, že aby se zbavila vrásek, byla ochotná vyzkoušet i velmi bizarní procedury. Na radu odborníka dokonce vyzkoušela masku na obličej, jenž obsahovala sperma z lososa.

Bizarnímu přípravku herečka pochopitelně příliš nedůvěřovala, ovšem na radu odborníka nakonec dala a produkt vyzkoušela. „Nejdřív jsem řekla: To myslíš vážně? A jak vůbec získáváš lososí sperma?“ vtipkovala herečka a uvedla, jaké procedury podstupuje, aby se vyhnula botoxu. Dle Aniston jsou nejvíce účinné peptidové injekce, které jí dodávají mladiství vzhled. Jennifer i řekla, že v 54 letech se cítí mnohem lépe než ve dvaceti a je v daleko lepší kondici. S cvičením to ovšem už nepřehání a už na sobě urputně nedře tolik, co dřív.

 

Články, které by tě mohly zajímat