Právě vysíláme

JENNIFER ANISTON promluvila o neshodách s matkou! K čemu ji nutila už v pouhých 13 letech?

10. prosince 2018 14:10
JENNIFER ANISTON promluvila o neshodách s matkou! K čemu ji nutila už v pouhých 13 letech?

Vztah Jennifer Aniston a její matky Nancy nikdy nebyl ideální. Jak sama půvabná herečka přiznala, v dospělosti se s mámou skoro nestýkala a nikdy o ní ani nemluvila příliš v dobrém. Dva roky po její smrti se však rozhodla, že na matku rozhodně nebude plivat špínu, ale raději uvede na pravou míru to, proč si k ní nikdy nedokázala vybudovat zcela láskyplný vztah.

Nancy Dowová se po většinu života živila jako modelka, pro kterou byl vzhled na prvním místě. Svou touhu po dokonalosti pak přenášela i na dceru, jenž nutila k tomu, aby vždy vypadala co nejlépe. Malá Jennifer se tedy musela například pečlivě líčit v pouhých třinácti letech. „Řekla mi třeba, ať si pořádně namaluji oči, než půjdu na nákup pro mléko. Bylo mi třináct. Říkala jsem si: „Fakt si musím líčit oči? Vypadám bez líčení ošklivě?“, uvedla slavná herečka v rozhovoru pro americký časopis Elle a přiblížila, jaká její matka ve skutečnosti byla a co stálo za jejím chováním.

„Moje máma byla pohlcená svou fyzickou stránkou, o kterou se neustále starala. Její rodiče vlastně neexistovali. Byla jednou z pěti sester. Měla svou krásu a tou se dokázala uživit, protože byla úspěšnou modelkou. Nebyla to její vina, ale věci, které mě mohla naučit, byly věci, které mě příliš nezajímaly, navíc jsem v sobě neměla to, co ona,“ dodala hvězda seriálu Přátelé, která vždy byla považována za jednu z nejkrásnějších žen planety.

 

Zdroj: Elle

Bohemian Rhapsody se stalo nejúspěšnějším hudebním filmem všech dob

Články, které by tě mohly zajímat