Právě vysíláme

JENNIFER ANISTON se zapojila do boje s rasismem: Herečka věnovala tučnou částku na charitu

8. června 2020 9:10
JENNIFER ANISTON se zapojila do boje s rasismem: Herečka věnovala tučnou částku na charitu

Hollywoodská hvězda Jennifer Aniston se přidala k několika hvězdám ze světa sportu a showbyznysu, které se zapojily do boje s rasismem. Známá herečka podpořila charitu Color of Change tučným finančním příspěvkem.

Klobouk dolů

Jednapadesátiletá herečka darovala celkem milion dolarů charitě Color of Change, která se zabývá internetovými kampaněmi na podporu afroamerických komunit. Hvězda seriálu Přátelé sdílela odkaz na tuto charitu na svém profilu na Instagramu a vyzvala fanoušky, aby se k ní přidali.

Jennifer Aniston na Instagramu také uvedla, že jí aktuální situace láme srdce a že nadešel čas bojovat s rasismem aktivněji.

Rozhodnutí herečky podpořit boj s rasismem přichází poté, co bývalý basketbalista Michael Jordan oznámil, že během dalších deseti let hodlá věnovat 100 milionů dolarů neziskovým organizacím, které podporují afroamerické komunity po Spojených státech. Vysokou finanční částku na boj s rasismem daroval i kanadský zpěvák The Weeknd, jenž na charitu daroval půl milionu amerických dolarů.

Zdroj: Metro UK, Instagram, Shutterstock, Twitter

Články, které by tě mohly zajímat