Právě vysíláme

JENNIFER ANISTON v rozhovoru ukázala nádhernou postavu! Co radí herečka zejména mladým lidem?

7. května 2019 15:10
JENNIFER ANISTON v rozhovoru ukázala nádhernou postavu! Co radí herečka zejména mladým lidem?

Oblíbená herečka Jennifer Aniston je živým důkazem toho, že skutečný život začíná po padesátce! Hvězda seriálu Přátelé v rozsáhlém rozhovoru pro časopis Harper’s Bazaar předvedla svoji nádhernou postavu a zároveň uvedla důležité doporučení pro dnešní generaci mladých lidí.

Pohodlí je důležité

Málokterá hollywoodská herečka toho během svého života zažila tolik, jako Jennifer Aniston. Rozchody se známými herci, tlak ze strany médií, neustálá poptávka po pokračování ikonického seriálu Přátelé – to vše musela úspěšná herečka během svých padesáti let překousnout. Jennifer Aniston ale není ledajaká herečka a s každou výzvou si poradila naprosto skvěle. Jak to rodačka z Kalifornie zvládla? Klíčem je prý vnitřní pohoda a chovat se ke svému tělu s úctou, alespoň tak to Jennifer Aniston odůvodnila v rozhovoru pro časopis Harper’s Bazaar. Mrkněte na úryvek z rozhovoru níže.

 

Text v překladu zní:
„Myslím si, že naše těla jsou krásná – je důležité, abychom je oslavovali a udělali si v nich pohodlí, nehledě na tom, kolik vám je let. Neměli bychom se za naše těla stydět či v nich cítit nepohodlí.“

Rada pro mladé

Co by slavná herečka poradila zejména mladé generaci lidí?

„Netrapte se tolik. Zkuste nemyslet na to, co si o vás myslí ostatní. A choďte na terapii!“

Tak tu máme recept na šťastný život podle Jennifer Aniston: pohoda, klídek a trochu terapie!

Zdroj: Instagram, Harper’s Bazaar, Maxim

Články, které by tě mohly zajímat