Právě vysíláme

Jennifer Aniston vzdala úctu Zuzaně Čaputové: Dejte moc ženě a změňte svět, burcuje herečka fanoušky

3. února 2021 12:10
Jennifer Aniston vzdala úctu Zuzaně Čaputové: Dejte moc ženě a změňte svět, burcuje herečka fanoušky

Hollywoodská herečka Jennifer Aniston na Instagramu upozornila na důležitost žen v politice. V sérii fotografií vyzdvihla také slovenskou prezidentku Zuzanu Čaputovou.

Hvězda kultovního seriálu Přátelé se aktivně zajímá o politické dění. Na svém instagramovém 36milionovém profilu zveřejnila fotografie předních světových političek, kterým vzdala poctu. Mezi nimi se objevily například německá kancléřka Angela Merkel, premiérka Bangladéše Šajch Hasínu Vadžídovou či prezidentka Tchaj-wanu Cchaj Jing-wen. Jejímu zájmu neunikla ani slovenská prezidentka Zuzana Čaputová, která podle časopisu Forbes patří mezi nejmocnější ženy světa.

„Dejte moc ženě a změňte svět,“ burcuje Aniston ke změně své fanoušky. „Zatímco svět byl rozptýlen ruchem těch, kteří jsou odolní vůči změně… Změna již ve světě nastala i tak,“ napsala herečka ke zveřejněným fotografiím.

 

Prezidentka Zuzana Čaputová reagovala na svou fotografii v hereččině příběhu v rozhovoru pro slovenský Denník N. Přiznala, že je velkou fanynkou seriálu Přátelé a zmínka v příběhu světové celebrity ji prý velmi potěšila.

Zdroj: Instagram, Denník N

Články, které by tě mohly zajímat