Právě vysíláme

JENNIFER ANISTON znovu zbourala Instagram! Její fotografii s kamarádkami z PŘÁTEL fanoušci milují!

14. ledna 2020 13:10
JENNIFER ANISTON znovu zbourala Instagram! Její fotografii s kamarádkami z PŘÁTEL fanoušci milují!

Znovu u jednoho stolu a znovu tu máme hit na Instagramu! Herečky ze seriálu Přátelé se sešly a opět tak potvrdily, že jsou přítelkyněmi na celý život.

Jennifer Aniston, Courtney Cox a Lisa Kudrow spolu zazářily v kultovním sitcomu jako Rachel, Monica a Pheobe. A jak už asi všichni ví, herci z Přátel se přátelí i ve skutečnosti a i po 25 letech od poslední klapky se pravidelně setkávají.

Po delší době se Jennifer, Courtney a Lisa opět sešly u jednoho stolu a pořádně poklábosily. Společně si užily večer u skleničky vína a pochlubily se tím fanouškům na Instagramu. Podívejte se do fotogalerie, jak se skvěle bavily. Došlo i na vášnivé objímání.

Když Jennifer Aniston zveřejnila společnou fotografii všech herců z Přátel, naprosto tím zbourala Instagram a tuto sociální síť dokonce na moment vyřadila z provozu. I její snímek s kamarádkami si vysloužil nevídaný úspěch a získal už skoro 10 milionů lajků. Slavná herečka má zkrátka na Instagramu obrovskou moc a skoro každý její příspěvek má velkou odezvu. Její profil ostatně sleduje i 24 milionů followerů.

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat