Právě vysíláme

JEREMY CLARKSON se opět pustil do aktivistky GRETY! Může podle něj za to, že mladí lidé nesnáší auta

29. listopadu 2019 9:10
JEREMY CLARKSON se opět pustil do aktivistky GRETY! Může podle něj za to, že mladí lidé nesnáší auta

Slavný britský kontroverzní moderátor Jeremy Clarkson je velkým kritikem mladé aktivistky Grety Thunberg a už před časem nenechal na šestnáctileté Švédce nit suchou. Nyní bývalá hlavní tvář seriálu Top Gear opět neváhala Gretu okomentovat a dost drsně se na její adresu vyjádřila.

Jeremy byl řadu let hvězdou stanice BBC díky úspěšnému pořadu Top Gear. Jednoho dne už však došla majitelům televize trpělivost a moderátor byl z pořadu vyhozen kvůli tomu, že údajně vrazil facku produkční, co mu na plac přinesla špatné jídlo. Clarkson proto společně se svými kolegy rozjel nový formát pořadu o autech na streamovací službě Amazon, jenž se ale příliš velké popularity nedočkal. A jak nyní sám Jeremy řekl, za vinu to přikládá i právě Gretě Thunberg.

„Každý, koho já znám a je mladší než 25 let, tak se prakticky vůbec o auta nezajímá. Greta Thunber zabila tu show kolem aut,“ tvrdí Clarkson a pro britský web The Sun dodal: „Greta je pitomá. Chodí kolem a vypráví, jak my všichni zemřeme. Jenže to nic nevyřeší, holčičko.“

Clarkson si myslí, že Greta je jedním z důvodů, proč nyní mladí lidé nesnáší auta a dávají přednost jiným dopravním prostředkům. Podle něj ale zrovna to naší planetě rozhodně nepomůže a náctiletá aktivistka by přestat s vyhrožováním a konečně přijít s řešením, jak Zemi opravdu zachránit.

 

Zdroj: The Sun

Články, které by tě mohly zajímat