Právě vysíláme

Jeremy Renner zveřejnil nové video. Po vážné nehodě chodí v antigravitačním boxu

29. března 2023 13:32
Jeremy Renner zveřejnil nové video. Po vážné nehodě chodí v antigravitačním boxu

Jeremy Renner má za sebou těžký začátek roku 2023. Herce zasáhla na Nový rok nehoda se sněžným pluhem a hvězda Marvelu skončila v nemocnici s těžkým zraněním. Nyní se po dlouhé době opět Jeremy ozval svým fanouškům.

Renner chtěl pomoct svému synovci se zapadlým vozem ve sněhu a nastartoval proto svou sněžnou rolbu. Když z vozu vystoupil, rolba se rozjela a herce přejela. Jeremy skončil v nemocnici s těžkým poraněním a prošel řadou operací dolních končetin a hrudníku.

Operace naštěstí byly úspěšné a Renner byl propuštěn do domácího léčení. Čeká ho ovšem dlouhá rekonvalescence. Hvězda Avengers v neděli sdílela video, na kterém se prochází na antigravitačním běžeckém pásu. Ten umožňuje chůzi s menším zatížením svalů a kloubů. Herec tak může končetiny procvičovat, aniž by na ně vyvíjel velkou zátěž.

Jeremy, který byl dvakrát nominován na Oscara, je známý především díky roli Clinta Bartona neboli Hawkeye z dílny americké společnosti Marvel Studios. Zahrál si v několika filmech o superhrdinech Avengers a ve spin-off televizním seriálu HawkeyeRenner si jméno udělal také výkony ve filmech ze série Mission: Impossible. Nominovaný na Oscara byl za hlavní roli v dramatu z války v Iráku Smrt čeká všude a vedlejší roli ve snímku Město.

 

 

Články, které by tě mohly zajímat