Právě vysíláme

JESSICA SIMPSON to od fanoušků schytala za úplnou hloupost! Zastala se jí i zpěvačka P!NK.

19. srpna 2019 13:10
JESSICA SIMPSON to od fanoušků schytala za úplnou hloupost! Zastala se jí i zpěvačka P!NK.

Zpěvačka nevědomky vyvolala u fanoušků vlnu nevole.

Instagramové účty celebrit dokážou v některých lidech vzbudit pořádné emoce. Přesvědčila se o tom i zpěvačka Jessica Simpson, která si za jeden ze svých instagramových příspěvků vysloužila pořádnou dávku kritiky. I když vlastně o nic nešlo: zpěvačka pouze chtěla udělat radost svojí sedmileté dceři a tak jí nabarvila konečky vlasů.

Hned se ovšem našli lidé, kteří ji označili za špatnou matku. Proč? Podle nich je totiž její dcera na barvení vlasů moc malá, barva obsahuje toxické látky a ničí vlasy.

Naštěstí se také našli ti, kteří se za Jessicu postavili. Byla mezi nimi i zpěvačka P!nk, která na svůj instagramový účet přidala fotku svojí dcery, které obarvila vlasy namodro. K příspěvku připsala: „Slyšela jsem, že někteří lidé byli naštvaní na Jessicu Simpson, že nechala své sedmileté dceři obarvit vlasy. Tak jsme se rozhodly, že s vámi budeme sdílet to, co jsme dělaly včera.“ 

P!nk má s komentáři na internetu sama bohaté zkušenosti. U ní situace dokonce zašla tak daleko, že pod některými fotkami má zpěvačka komentáře zakázané. Není se čemu divit, hateři na sociálních sítích totiž dokážou být pořádně otravní.

Zdroj: Instagram 

Články, které by tě mohly zajímat