Právě vysíláme

Jméno MACAULAY CULKINA trendovalo po sociálních sítích. „To jsem zase po smrti?“ divil se herec.

5. března 2020 16:10
Jméno MACAULAY CULKINA trendovalo po sociálních sítích. „To jsem zase po smrti?“ divil se herec.

Macaulay Culkin je dosti rozporuplná osobnost. Díky jeho drogové a alkoholové závislosti v minulosti o něm navíc na internetu koluje mnoho drbů, u kterých si čtenář nikdy nemůže být jist, zda jsou pravdivé. Nutno navíc podotknout, že občas se v nich nevyzná ani samotný herec.

Televizní studio FX zveřejnilo nové informace o další řadě seriálu American Horror Story a v seznamu hlavních herců se objevil i Macaulay Culkin. Ačkoliv ještě není jasné, jakou roli herec dostal, jeho fandové jsou nadšení. Culkinovo jméno pak posléze i trendovalo na sociálních sítích, což jeho samotného velmi překvapilo.

„Probudil jsem se a zjistil jsem, že jsem v trendech. Může mi někdo vysvětlit, co se děje? To jsem zase umřel?“ napsal Macaulay na Twitter. Narážel tak na velké množství internetových hoaxů, jenž v minulosti hlásily, že je herec po smrti.

Kvůli Culkinovým problémům s drogami se falešné zprávy o jeho smrti objevovaly v online světě dost často. Největší odezvu vzbudil hoax z roku 2014. Neznámý uživatel totiž dokonce vytvořil facebookovou skupinu, která zvala na poslední rozloučení! Akci měla pořádat hercova rodina.

Jak sám Culkin později zjistil, tentokrát může mít z umístění v trendech radost. Fanoušci totiž nesmutní z jeho údajné smrti, ale naopak mají radost, že se jejich oblíbená hvězda vrací k herectví.

 

 

Zdroj: Twitter, BoredPanda

Články, které by tě mohly zajímat