Právě vysíláme

JOHNNY DEPP chce vysoudit po bývalé manželce více než miliardu. Údajně ho měla fyzicky napadat.

4. března 2019 15:00
JOHNNY DEPP chce vysoudit po bývalé manželce více než miliardu. Údajně ho měla fyzicky napadat.

Spor mezi velice oblíbeným hercem Johnnym Deppem a jeho bývalou manželkou Amber Heard eskaluje a to doslova do miliardových výšin. Heard v minulosti přišla s poměrně nepodloženým obviněním, že je obětí hercova domácího násilí. Hvězda mnoha oscarových trháků teď ale práskla do stolu. Svou ex, které celá kauza výrazně pomohla na cestě za slávou, žaluje za hanobení jména a požaduje po ní v přepočtu více než miliardu korun, stále si stojí za tím, že herečce neublížil ani ji nenapadl.

Depp tvrdí, že jeho pověst utrpěla a přišel kvůli pomluvám o pracovní nabídky, včetně role v očekávaném pokračování Pirátů z Karibiku.

Kultovní postava skončila

Na internetu se objevily zvěsti, pojednávající o tom, že Piráti z Karibiku budou bez oblíbené postavy kapitána Jacka Sparrowa. Skalní fanoušci o tom samozřejmě nechtěli nic slyšet, ale doopravdy se ho v dalším pokračování vůbec nedočkáme. Málokdo však věděl, že celá situace nastala právě kvůli Deppovo rozporu s bývalou manželkou. Pár se měl mezi sebou dokonce i několikrát fyzicky napadnout. Heard do médií zaslala fotografii, kde má podlitinu pod okem a Deppa tím nepřímo obvinila z napadení. Na internet dala video, kde Depp rozbíjí věci a křičí. Podle serveru TMZ, který video zveřejnil, zdroje blízké hercovi tvrdí, že je video značně upravené a je to jen další tah Amber, která se snaží herce pošpinit. Dále se také herec nechal slyšet, že obětí fyzického útoku během rozepře nebyla Amber, ale právě samotný Depp.

Amber Heard

Johnny Depp po herečce požaduje kompenzaci v hodnotě více než miliardy amerických dolarů. Kromě toho známý krasavec svou bývalou ženu obvinil z nevěry. Tvrdí, že s miliardářem Elonem Muskem si Amber Heard začala už měsíc po uzavření sňatku s Deppem. Zakladatel Tesly, se kterým byla Heard po rozvodu ve vztahu, však uvedl, že s herečkou začal chodit až mnohem později.

Tvář kampaně Me Too

Z celého incidentu vychází Depp jako veřejný nepřítel a přichází tak o tisíce fanoušků, narozdíl od Amber, která se stala jednou z hlavních postav kampaně Me Too, jako první herečka byla organizací OSN vyhlášena hrdinkou boje za lidská práva, byla jmenována velvyslankyní pro práva žen Amerického svazu pro občanské svobody a také se stala globální mluvčí společnosti L’Oréal Paris.

Zdroj: www.bbc.com, www.mirror.co.uk

Tajemství Meghan Markle o svatebních šatech vás dostane do kolen

Články, které by tě mohly zajímat