Právě vysíláme

Johnny Depp promluvil o „cancel culture“: Vymklo se to z rukou, nikdo není v bezpečí

24. září 2021 14:24
Johnny Depp promluvil o „cancel culture“: Vymklo se to z rukou, nikdo není v bezpečí

V Hollywoodu mu hážou klacky pod nohy, do Evropy ho však zvou na filmové festivaly. Johnny Depp navštívil Španělsko a promluvil o „cancel culture“.

Stejně jako do Karlových Varů, Johnny Depp vyrazil i do španělského San Sebastiana a stal se hostem tamního filmového festivalu. Tam pak v rozhovoru promluvil o americké „cancel culture“, neboli „kultuře rušení“.

„Vymklo se to z rukou natolik, že vám mohu slíbit, že nikdo není v bezpečí. Ani jeden z vás,“ řekl Johnny a uvedl, že to, co se stalo jemu, se stalo i několika hercům a hereček před ním a v současné době se to bohužel považuje za naprosto normální.

Jak už asi víte, Depp přišel o roli Grindelwalda v sérii Fantastická zvířata poté, co prohrál soud s bývalou ženou Amber Heard. A ačkoliv jejich spory ještě nejsou u konce, podle soudu Johnny Amber fyzicky napadl. Problémem ovšem je, že často fyzické útoky vedla i samotná Amber, a proto v tomto ostře sledovaném případu rozhodně nikdo není bez viny.

Ačkoliv se Hollywood postavil k slavnému herci zády, fanoušci jsou jasně na jeho straně. Dokonce i požadují vyškrtnutí Amber z nového Aquamana. Internetová petice už sčítá skoro 2 miliony podpisů.

Články, které by tě mohly zajímat