Právě vysíláme

JOHNNY DEPP se zamiloval do ruské go-go tanečnice. Sexy brunetku si prý chce vzít za ženu!

25. dubna 2019 13:10
JOHNNY DEPP se zamiloval do ruské go-go tanečnice. Sexy brunetku si prý chce vzít za ženu!

Johnny Depp nikdy neměl s výběrem partnerek velké štěstí a za sebou má mnoho nepovedených vztahů. Po bouřlivém rozvodu s herečkou Amber Heard si nyní, zdá se, našel novou lásku a podle posledních informací chce opět vstoupit do svazku manželského.

Slavný herec údajně randí s ruskou go-go tanečnicí jménem Polina Glen. S půvabnou brunetkou se prý seznámil na párty a pár byl spolu přistižen poprvé v ruském Bělehradě.

Ačkoliv je Johnny známý sukničkář, který své milenky střídá jako na běžícím pásu, s mladou tanečnicí prý plánuje budoucnost a dokonce se hodlá znovu oženit. Jak ostatně tvrdí americká média, Polina už se přestěhovala do Johnnyho domu v Los Angeles a slavného herce chce dokonce seznámit s rodiči.

Johnny byl ženatý celkem dvakrát. Poprvé s herečkou Vanessou Paradise, se kterou se po čtyřech letech rozvedl. V roce 2011 se pak při natáčení filmu Rumový deník seznámil s krásnou Amber Heard, kterou si o rok později vzal. Po patnácti měsících ovšem Amber požádala o rozvod a do dnešního dne na veřejnosti prohlašuje, že ji Johnny několikrát během manželství surově zbil.

Tak snad napotřetí už to vyjde.

 

Zdroj: DailyMail, TMZ

Články, které by tě mohly zajímat