Právě vysíláme

JOHNNY DEPP si založil Instagram! Jeho první příspěvek byl dosti zvláštní

19. dubna 2020 14:10
JOHNNY DEPP si založil Instagram! Jeho první příspěvek byl dosti zvláštní

Instagram vládne sociálním sítím a už si ho zakládají i celebrity, od kterých byste to zřejmě netušily. Po Jennifer Aniston si tak profil založil i Johnny Depp!

Depp patří mezi největší hollywoodské hvězdy, a tak bylo už předem jasné, že když si zrovna on založí Instagram, podaří se mu a malou chvíli nabrat přes milion sledujících. A taky, že ano! Johnnyho totiž během dvou dnů začalo sledovat 2,1 milionů lidí.

První fotografie, kterou herec zveřejnil, je poněkud zvláštní. Depp totiž sedí v temné jeskyni, obklopen desítkou svíček a vedle něj je objemný sud. Zdravím všechny… Něco pro vás natáčím. Vydržte,“ napsal a o pár hodin později natočil video, ve kterém se vyjádřil k pandemii, jenž ohrožuje celý svět. „Až doposud jsem neměl žádný důvod připojit se k sociálním sítím. Teď nastal čas otevřít dialog o neviditelném nepříteli, který způsobil nezměrné množství tragédií a škody na životech lidí. Lidé jsou nemocní, nemohou se nadechnout, umírají…,“ okomentoval herec aktuální situaci a poprosil fanoušky, aby se starali jeden o druhého. Své sledující pak potěšil informací, že společně s kolegou ze skupiny Yardbirds natáčí nové album.

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat