Právě vysíláme

Jordan Haj se vyjádřil k videu s dcerou, za které schytal pořádnou kritiku. Vystavil měsíční miminko nebezpečí?

12. května 2021 14:10
Jordan Haj se vyjádřil k videu s dcerou, za které schytal pořádnou kritiku. Vystavil měsíční miminko nebezpečí?

Ačkoliv mají Emma Smetana a Jordan Haj už druhou dceru, ani oni se nevyhnuli kritiky od maminek na Instagramu. Těm se totiž nelíbilo video, kde Jordan nepatřičně drží měsíc starou Ariel.

Internetové matky rády kritizují a hodnotí cizí výchovu. Občas pak kritizují i ženy, co nemají děti, jako například infuencerka Nela Slováková, která na Emmě s Jordanem nenechala nit suchou potom, co Jordan zveřejnil video, kde s měsíční Arielku “trénuje” chůzi a pak si jí na první pohled nepatřičně “přehodí” přes rameno. 

Jelikož se do slavného páru pustilo mnoho lidí a Jordanovi s Emmou přišlo mnoho kritických zpráv, samotný tatínek nakonec přiznal, že video opravdu nepůsobí příliš dobře. „Že to nevypadá OK, jsme si samozřejmě uvědomili, vlastně hned, začaly chodit zděšený reakce matek, to je vždycky špatný znamení, tak to šlo hned pryč,” napsal na Instagram a dodal, to poslední, co by chtěl bylo děsit ostatní ohrožováním vlastních dětí a za nahrávku se omluvil. “Je vedlejší a úplně zbytečný hysterickýmu internetovýmu davu vysvětlovat, že ji vlastně držím pevněji, než to vypadá, a že nejsem psychopat. A i když se Arielce samozřejmě nic nestalo, má v těchto chvílích stejně vždy pravdu ten opatrnější. Ale o tom, jestli umím po čtyřech a půl letech tělo na tělo intenzivního tatínkování s Lennon držet dítě nebo s ním manipulovat, se s dovolením nehodlám ani bavit,” uklidnil své sledující. 

K celé věci se pak vyjádřila i Emma Smetana, která pro Super.cz řekla, že Jordan přidržoval miminku hlavičku a samozřejmě s ní nechodil, ale pouze nadnášel nad zemí. 

Kritika Nely Slovákové

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat