Právě vysíláme

JUSTIN BIEBER a HAILEY BALDWIN už jsou manželé! Obřad je však teprve čeká

18. září 2018 9:45
JUSTIN BIEBER a HAILEY BALDWIN už jsou manželé! Obřad je však teprve čeká

Fanynky mají definitivní smůlu. Justin Bieber už je oficiálně v chomoutu! Tajně si vzal svou snoubenku Hailey Baldwin.

Když se Justin společně s Hailey objevil minulý týden na radnici City HallNew Yorku, vypadalo to, že si jdou snoubenci vyzvednout jen dokumenty potřebné ke svatbě. Ve skutečnosti si tam však řekli své ano! A to bez přítomnosti svých rodin a přátel. Médiím to potvrdil modelčin strýc, hollywoodský herec Alec Baldwin.

Ačkoliv jsou Justin a Hailey už oficiálně manželé, prstýnky zatím nenosí a svatební obřad je teprve čeká. „Nemůžou se dočkat, až budou mít opravdovou svatbu před Bohem. Nyní ale bylo jednodušší vyřídit všechny formality,“ řekl americkému časopisu People tajný zdroj a dodal, že pro slavný pár je důležitější oslava s nejbližšími, než samotný právní akt.

O tajném sňatku neměli přátelé novomanželů ani potuchy. Vědělo o tom jen pár členů z nejužší rodiny. Oficiální svatební obřad je prý stále ve fázi plánování a nyní se vybírá lokace, kde by měl proběhnout. Podle posledních informací nestojí tato populární dvojice o žádnou obrovskou „celebritní“ veselku, ale chce menší obřad jen s těmi, které mají rádi.

Co myslíte, jak asi bude oficiální svatba nakonec vypadat?

Zdroj: People

Galerie: Scarlett Johansson upadla na ulici, internet spustil lavinu meme

Články, které by tě mohly zajímat