Právě vysíláme

JUSTIN BIEBER se přiznal k děsivé pravdě ze své minulosti!

3. září 2019 11:10
JUSTIN BIEBER se přiznal k děsivé pravdě ze své minulosti!

Justin Bieber sdílel velmi osobní vzkaz na Instagramu, ve kterém přiznal, že v minulosti užíval tvrdé drogy. Autor hitu Sorry detailně popsal, jak bojoval s životem slavné mladé celebrity – nyní je ovšem moudřejší, pokornější a duševně silnější.

Velmi osobní zpověď

Justin Bieber na Instagramu uvedl, že si velmi těžce zvykal na život slavné celosvětové celebrity. Zpěvák popsal, jak užíval tvrdé drogy, byl na lidi (zejména na ženy) nepříjemný a nedokázal si udržet vztah. Navzdory této smutné zpovědi ovšem vzkaz končí pozitivně – Justin si prý nesmírně užívá manželství a díky své ženě a víře v Boha je z něj nyní lepší člověk.

Přečtěte si celý Justinův vzkaz níže – je to docela síla, nemyslíte?

 

Text v překladu zní:

Je těžké vstát ráno z postele se správným přístupem, když si nedokážeš v hlavě srovnat svůj život, svoji minulost, práci, zodpovědnost, emoce, rodinu, finance, vztahy. Když se cítíte, že vás provází trable a další trable a další. Začnete vnímat den negativně a očekávat další špatný den. Je z toho cyklus plný zklamání a dalšího zklamání. Někdy to dojde tak daleko, že se vám už nechce žít. Cítíte, že se to nemůže změnit. Já s vámi soucítím. Nemohl jsem změnit pohled na svůj život, perspektivu. Mám obrovské štěstí, že mám kolem sebe lidi, kteří mě podporují a díky nim se můžu posouvat dál. Mám sice hodně peněz, oblečení, aut, ocenění, ale stále jsem se cítil nedoceněně. Všimli jste si statistik týkajících se dětských hvězd a jejich životů? Je na ně vyvíjen ohromný tlak a zodpovědnost, se kterou se dětský mozek nemůže vypořádat – jeho schopnosti projevit emoce a ujmout se důležitých rozhodnutí ještě nejsou vyvinuté. Žádné racionální vnímání, vládne rebelství – to jsou věci, které si každý z nás musí zažít. Když si k tomu ale přidáte slávu, dělá to s tebou věci, které se nedají vysvětlit. Víte, nevyrostl jsem ve stabilní domácnosti – rodičům bylo 18, rozešli se a neměli peníze, přestože byli mladí a byli to rebelové. Můj talent se vyvíjel a já jsem se během dvou let stal ohromně úspěšným. Celý můj svět se obrátil vzhůru nohama. Z třináctiletého kluka z malého města se stal člověk, jehož všichni neustále chválili a miliony lidí neustále říkaly, jak moc mě milují a jaký jsem úžasný. Nevím, co si o tom myslíte vy, ale podle mě přichází pokora postupně s věkem. Když tyto věci neustále slyšíte jako mladý kluk, začnete jim věřit. Racionální myšlení také přichází s věkem, stejně jako vaše schopnosti se rozhodnout (jeden z důvodů, proč nemůžeš pít do 21 let). Všichni pro mě dělali všechno – já jsem se nikdy nenaučil základy zodpovědnosti. Tudíž v osmnácti letech jsem neměl žádné platné schopnosti do reálného světa, měl jsem miliony dolarů a přístup úplně ke všemu. Pro kohokoliv je to strašidelný koncept. Do té doby, než mi bylo 20, jsem udělal všechna špatná rozhodnutí, která si dokážete představit – z miláčka všech se najednou stala nejnenáviděnější a nejvtipnější osoba na světě! Výzkumy tvrdí, že když stojíte na pódiu, dá vám to větší injekci dopaminu než jakákoliv jiná aktivita. Tyto obrovské výkyvy pocitů je velmi těžké zvládnout. Jak jistě víte, spousta kapel a lidí mají zažijí fázi, kdy mají drogové problémy. Podle mě za tento proces můžou výkyvy nálad, které přichází s životem umělce.

V devatenácti letech jsem začal užívat silné drogy a rozbil jsem všechny své vztahy. Byl jsem rozzlobený, neuctivý k ženám a naštvaný. Odtrhl jsem se od všech, kteří mě milovali a schovával jsem se za svojí pózou. Měl jsem pocit, že se z toho nikdy nedostanu. Trvalo mi roky, než jsem se ze všech špatných rozhodnutí dostal, spravil špatné vztahy a změnit svůj přístup ke vztahům. Naštěstí mě pán Bůh požehnal neuvěřitelnými lidmi, kteří mě milují. Teď se snažím navigovat nejlepším obdobím mého života: „MANŽELSTVÍM“!! Je to neuvěřitelná, šílená nová zodpovědnost. Naučíš se trpělivost, důvěrnost, závazek, laskavost, pokoru a všechny ostatní věci, jež ilustrují, co znamená být dobrým mužem.

Chci jen říct, že přestože šance jsou mizivé, bojujte dál. Ježíš vás miluje. BUĎTE LASKAVÍ DNES – BUĎTE VÝRAZNÍ DNES A MILUJTE LIDI DNES, NE PODLE VAŠICH MRAVŮ, ALE PODLE PERFEKTNÍ, NEOCHVĚJNÉ LÁSKY BOŽÍ.

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat