Právě vysíláme

JUSTIN TIMBERLAKE se stal obětí vtipálka! Nechvalně známý muž se mu přitiskl k noze.

4. října 2019 12:10
JUSTIN TIMBERLAKE se stal obětí vtipálka! Nechvalně známý muž se mu přitiskl k noze.

Ukrajinec Vitalij Seduka je velký vtipálek a terčem jeho žertíků se stávají převážně celebrity. Po Kim Kardashian a Gigi Hadid to nyní schytal Justin Timberlake!

Vitalij se kdysi živil jako novinář, ale nyní je to už jen internetový vtipálek. Muž si totiž vždy vyhlídne nějakou slavnou celebritu, počká si, až vyjde na ulici a pak jí začne objímat, nebo jí jen chytne za ruku. Nyní se „obětí“ mezi fanoušky oblíbeného a celebritami nenáviděného chlápka stal Justin Timberlake!

Vitalij si na známého zpěváka počkal, když Justin společně se svou ženou Jessicou Biel přicházel na módní přehlídku v rámci pařížského fashion weeku. Po pár sekundách muž na Timberlakea skočil a chytl se ho za nohu. V tu chvíli se na něj vrhla ochranka a vtipálka vší silou odtáhla pryč. Z celé situace pak zůstala nejvíce šokovaná právě Jessica Biel, kterou ukrajinský vtipálek velmi vyděsil a v jeden okamžik dokonce strachem vykřikla.

Vitalij Seduk se nebál obtěžovat ani Annu Wintour. Ta ovšem na vtipálka pohotově zareagovala a ve chvíli, kdy k ní přiskočil s mikrofonem v ruce, ho razantně obešla. S nejmocnější ženou módního průmyslu totiž není radno si zahrávat!

 

Zdroj: Cosmopolitan

Články, které by tě mohly zajímat