Právě vysíláme

Kampaň ME TOO zdaleka nekončí! Sexuální obtěžování přiznala po letech i MICHELLE PFIEFER

26. října 2019 9:10
Kampaň ME TOO zdaleka nekončí! Sexuální obtěžování přiznala po letech i MICHELLE PFIEFER

Kampaň Me Too obrátila nejen Hollywood naruby a ještě stále se na veřejnost dostávají nové a nové informace o tom, která herečka to měla v začátcích své kariéry vážně těžké.

Rose McGowen, Asia Argent či Gwyneth Partlow se v minulosti svěřili s tím, že je v počátcích kariéry sexuálně obtěžoval vlivný producent Harvey Weinstein. Obvinění ze zneužívání pak dostihlo i herce Kevina Spaceho či Jamese Franca.

Nyní na veřejnosti promluvila herečka Michelle Pfeiffer, která sexuální obtěžování rovněž zažila, ale uvědomila si to až nyní. „Dřív jsem si říkala, že mě nic podobného nepotkalo, ale pak jsem se zamyslela a přišla na to, že tu byl jeden incident, když mi bylo kolem dvaceti. Bylo to hodně nepříjemné a šlo o velmi známého a vlivného muže,“ přiznala nyní herečka pro magazín Style a jméno onoho muže samozřejmě nepřiznala. Zároveň však řekla, že ze sexuálních narážek od mužů tak trochu vždy vinila sebe. „Vždycky jsem si říkala, že jsem si třeba neměla brát takové šaty nebo jsem to měla předvídat,“ tvrdí hvězda několika filmů, jenž se pravdu rozhodla říct až nyní.

Zdroj: People, Style

Články, které by tě mohly zajímat