Právě vysíláme

Kanibalismus a znásilnění. Známý herec měl svým milenkám posílat hrozivé zprávy

19. ledna 2021 13:10
Kanibalismus a znásilnění. Známý herec měl svým milenkám posílat hrozivé zprávy

Herec známý z filmu Dej mi své jméno Armie Hammer má velký problém. Na sociálních sítích se totiž objevily jeho textové zprávy, ze kterých až mrazí.

Americký herec se v loňském roce rozvedl se svou manželkou, se kterou strávil 10 let. Nyní musí vysvětlovat hrozivé textové zprávy, jejichž ukázky se objevily na sociálních sítích a které prý herec posílal svým milenkám.

Textové zprávy jsou brutálního charakteru a obsahují zmínky o znásilnění, a dokonce i o kanibalismu. Několika ženám prý měl herec psát o tom, jak z nich chce udělat své otrokyně, zavázat jim kolem krku pásek a sníst kousky jejich těla. „Jsem na 100 procent kanibal. Chci tě sníst. Ku**o. Je strašidelné to přiznat. Nikdy předtím jsem to nepřiznal,“ stojí například v jedné ze zpráv.

Herec pochopitelně zprávy popírá a tvrdí, že jsou falešné. Na internetu se však objevují screen shoty, jenž mají Armieho usvědčit. Po medializování celé kauzy se pak ozvalo i několik bývalý přítelkyň herce, co tvrdí, že Hammer má opravdu velmi zvláštní sexuální fantazie.

Ovlivní kauza hercovu kariéru, nebo za nějakou dobu utichne? To ukáže až čas. Hammer se však rozhodl přerušit natáčení svého nového filmu a uvedl, že po těchto zlomyslných útocích chce raději trávit čas s rodinou.

 

Zdroj: People, Cosmopolitan

Články, které by tě mohly zajímat