Právě vysíláme

Kapela JONAS BROTHERS před koncertem překvapila fanynku v nemocnici!

4. září 2019 13:10
Kapela JONAS BROTHERS před koncertem překvapila fanynku v nemocnici!

Američanka Lily Jordan musela zmeškat koncert kapely Jonas Brothers kvůli chemoterapii, a tak na Instagramu sdílela vzkaz, v němž skupinu požádala o setkání v nemocnici. A známí hudebníci před koncertem v Hershey za Lily skutečně zavítali.

Nádherný moment

Do poslední chvíle se zdálo, že Lily Jordan na koncert kapely Jonas Brothers bude moci. Mladá Američanka ovšem trpí rakovinou a zrovna v den, kdy se koncert uskutečnil, musela na chemoterapii. Když se Lily dozvěděla, že koncert nakonec nestihne, vyzvala fanoušky Jonas Brothers a samotnou kapelu, aby jí umožnili se s Nickem, Joem a Kevinem před koncertem sejít.

Text v překladu zní: 
Jonas Brothers, měla jsem být na vaším koncertě v Hershey, ale místo toho budu naproti podstupovat chemoterapii. Pokud mě chcete navštívit, napíšu vám číslo mého pokoje.

Autoři hitu Sucker mladé nemocné fanynce vyšli vstříc. Před koncertem dorazili Lily navštívit přímo v nemocnici, podepsali jí merch a vyfotili se s ní! Mrkněte na záběry ze setkání níže.

 

Text v překladu zní:
Wow. Síla sociálních sítí, lidi. VY jste tohle způsobili. VY jste z mé hrozné chemoterapie udělali něco neuvěřitelného a nezapomenutelného. Děkuji, děkuji, děkuji skupině Jonas Brothers, že si udělala čas a přijela mě navštívit. Doslova mi to změnilo život.

Nádhera!

Zdroj: MTV, Instagram, Shutterstock

Články, které by tě mohly zajímat