Právě vysíláme

Karel Janeček se přirovnal k ukrajinskému prezidentovi a je pro smích celému internetu

9. března 2022 14:10
Karel Janeček se přirovnal k ukrajinskému prezidentovi a je pro smích celému internetu

Český miliardář a kandidát na prezidenta Karel Janeček je terčem vtipů na sociálních sítích. V rozhovoru pro Deník N se přirovnal k ukrajinskému prezidentovi Volodymyru Zelenskyjmu a svým výrokem je nyní pro smích.

Ukrajinský prezident je v těchto dnech celosvětovým hrdinou, který po vpádu Rusů do jeho rodné vlasti neutekl, ale připojil se k armádě a snaží se zemi zachránit. Ve svých projevech si navíc stále drží svou tvář a tvrdí, že Ukrajina se nevzdá a bude nadále bojovat. Karel Janeček se pak v rozhovoru nevhodně vyjádřil, a tak trochu se začal k Zelenskyjmu přirovnávat. „Cením si Zelenskyjho, i já zažil situaci na hraně, třeba kolem seskoků padákem,“ řekl.

Ukrajinský prezident Zelenskyj

Právě díky tomuto výroku je nyní Karel Janeček terčem vtipů, protože jeho srovnání skoku padákem a situace, ve které se právě nachází ukrajinský prezident, je opravdu velmi úsměvné. Uživatelé sociálních sítí pak kandidáta na prezidenta označují za hlupáka, který si jednou větou zkazil celou kampaň.

Kromě toho i vzniká řada sarkastických žertů. „Já úplně rozumím ukrajinským odstřelovačům, v deseti letech jsem měl plastovou pistolku,“ zní jeden z nich. „Včera nám chvíli netekla teplá voda, vím jaké to je žít život na hraně,“ směje se další uživatel. „Cením si Zelenskyjho, i já zažila situaci na hraně, třeba když jsem jela po D1 na sněhu,“ píší další.

 

Články, které by tě mohly zajímat