Právě vysíláme

KARLOS VÉMOLA chce po prohře odvetu! „Teď jsem tu šéf já,“ vzkazuje mu ATTILA VÉGH

12. listopadu 2019 15:10
KARLOS VÉMOLA chce po prohře odvetu! „Teď jsem tu šéf já,“ vzkazuje mu ATTILA VÉGH

Karlos Vémola a Attila Végha patří nyní pravděpodobně mezi nejznámější československé sportovce. Zápasníci MMA se totiž v sobotu utkali v Zápasu století, který měl nečekaný výsledek. Česká jednička Vémola byl totiž knockoutován hned v prvním kole a prohrál dost možná svůj zápas kariéry!

Karlos „Terminátor“ Vémola před zápasem suverénně prohlašoval, že svého slovenského soka porazí a stane se československou jedničkou. Při sobotním zápase ve vyprodané O2 areně u to však Attila nandal hned při prvním kole a svalovec, jenž je známý pro své motto „Lvi žerou první“, šel po dvou minutách k zemi.

Zatímco Attila slavil výhru, poražený Karlos nemohl po zápase uvěřit tomu, co se stalo. Na Instagramu hned další den zveřejnil video, kde svým fanouškům vzkazuje, že chce odvetu a s Attilou by se rád znovu potkal v oktagonu. Jak ovšem na toto zareagoval samotný Végh?

Serveru Extra.cz poskytl Attila rozhovor, ve kterém jasně tvrdí, že Karlos si nyní už nemůže diktovat žádné podmínky a jen on sám rozhodne, zda se odveta bude konat, nebo ne. „Karlos může chtít odvetu, ale v tuhle chvíli jsem tu šéf já a co budu chtít já, tak to bude. Já ho už nepotřebuji, potřebuje on mě. Takže zatím nad tím nepřemýšlím. Do budoucna neříkám ani ano, ani ne. Ale nechme to budoucnosti,“ řekl dodal, že Vémoly si jako zápasníka velmi váží a je mu líto, že si z něj internet dělá po jeho prohře legraci. „To k tomu sportu to nepatří. Mrzí mě, že si z něj dělají srandu. Respektuji ho jako člověka i jako zápasníka. A je dobré si uvědomit, že bez něj by to nebylo takhle vyhajpované,“ řekl nový československý mistr MMA.

 

Zdroj: Extra.cz

Články, které by tě mohly zajímat