Právě vysíláme

Karlos Vémola exkluzivně: Bude kandidovat na prezidenta a jak vidí zápas s Marpem?

15. dubna 2021 11:55
Karlos Vémola exkluzivně: Bude kandidovat na prezidenta a jak vidí zápas s Marpem?

Hostem dalšího InstaCallu Evropy 2 se stal nejslavnější český zápasník MMA Karlos „Terminátor“ Vémola. Co všechno o sobě Petrovi s Ondrou prozradil?

Karlos patří mezi nejzajímavější jména českého MMA a tento sport se mu podařilo v Čechách proslavit. Vémola je rovněž i celebritou, má vlastní talk show a populární je i na Instagramu. V InstaCallu Evropy 2 pak promluvil o své závislosti na jídle, „malé“ domácí zoo, i o kandidatuře na prezidenta.

Jestli si Karlos na něčem závislý, pak je to jídlo. Jelikož drží v průběhu roku velmi přísné diety, když může jíst, urve se ze řetězu a sní, na co přijde. „Od posledního zápasu jsem za 14 dní přibral 21 kilo. Já pokud jde o žrádlo, tak se občas nedokážu kontrolovat a úplně mi přepne a sežeru všechno, co vidím. Já myslím, že je to nemoc, a kvůli tomu žrádlu úplně chápu feťáky a gamblery. To prostě nejde zastavit,“ řekl Karlos a dodal, že ho jednou dokonce odvezla sanitka, protože se „přežral do bezvědomí“.

Vémola v rozhovoru i promluvil o zápasu s rapperem Marpem, po kterém prahnou fanoušci. A ačkoliv se stále neví, kdy zápas proběhne, pro Terminátora to je prý hotová věc. „Čekám jenom na promotéra, který se toho ujme. Jednoznačně to dopadne, je jen otázka, kdy to bude,“ řekl.

Česká zápasník promluvil i o možné kandidatuře na českého prezidenta. Po skončení kariéry by prý do voleb klidně šel. „Když tam bude volný flek, tak proč ne,“ řekl zápasník s úsměvem.

Podívejte se na celý rozhovor:

 

Zdroj: Instaram

Články, které by tě mohly zajímat