Právě vysíláme

KARLOS VÉMOLA ukázal drsné foto z operačního sálu a napsal, jak to dál vidí se zápasením!

14. listopadu 2019 13:10
KARLOS VÉMOLA ukázal drsné foto z operačního sálu a napsal, jak to dál vidí se zápasením!

Karlos „Terminátor“ Vémola utrpěl v Zápasu století velkou porážku, která mu podle jeho slov zkazila celoživotní sen. Zápasník MMA však podle svých slov nic nevzdává a od návratu mezi špičku ho prý nezastaví ani operace ramene, kterou po zápase musel absolvovat.

Karlos plánoval stát se československou jedničkou a porazit svého soka, Slováka Attilu Végha. Poctivé trénování, a hlavně drsné řeči však byly naprosto zbytečné a český zápasník padl hned v prvním kole. Hned o dva dny později musel navíc podstoupit operaci ramene a nyní na Instagramu zveřejnil fotografii přímo z operačního sálu. „Trošku jsem se odmlčel, potřeboval jsem regenerovat. Je to jako hnusný dejà-vu. Před 4 lety jsem prohrál a pár dní na to jsem se probudil na operačním sále a neměl jediný důvod zápasit dál. Teď ty důvody mám. Narodí se mi malinká Lili, které nechci ukázat, že jsem se vzdal. Mám v zádech tisíce fanoušků, kteří ve mně věří, motivují mě a ženou mě vpřed, a hlavně jsem mnohem lepší fighter než to, co jsem mohl předvést v sobotu,“ připsal ke snímku Vémola, který s evidentně na příchod dcery velmi těší, ale už teď přemýšlí nad tím, jak se v českém MMA znovu dostane na vrchol.

„Můj letitý sen je možná pryč, ale ta touha přijít si zpět pro všechno, co mi sebral, mě zvedá z nemocničního lůžka směr gym už dnes,“ tvrdí kontroverzní zápasník, jenž by se rád s Véghem utkal v oktagonu znovu a oplatil mu svou porážku.

 

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat