Právě vysíláme

KARLOS VÉMOLA vyhrál nad ATTILOU VÉGHEM! Porazil ho na AirBiku

1. května 2020 15:10
KARLOS VÉMOLA vyhrál nad ATTILOU VÉGHEM! Porazil ho na AirBiku

Karlos „Terminátor“ Vémola porazil Attilu Végha. Tahle věta by asi některé české fanoušky potěšila spíše v listopadu, kdy se oba zápasníci střetli v ostře sledovaném MMA „zápase století“. Tam však Attila zvítězil, nyní pro Vémolu přišla alespoň částečná útěcha.

Český zápasník Karlos „Terminátor“ Vémola neporazil Végha v zápasnické kleci, ale na AirBiku – tedy speciálně upraveném rotopedu. Za pět minut dokázal ujet 108 kalorií. Sám sebe přitom netipoval jako favorita.

Dočkáme se odvety?

„V prvním našem zápase jsem nemohl ukázat srdce, tady jsem ho ukázal. Stejně to bude i v odvetě, i kdybych tam měl chcípnout,“ nechal se po svém vítězství slyšet Vémola. Po výhře na něm bylo vidět zadostiučinění a to, jak moc si chtěl dopřát alespoň částečnou kompenzaci skrze tohle (byť méně důležité) vítězství.

Co na Vémolovu výhru a případnou odvetu řekl Végh„Uznávám, vyhrál, gratuluju. Výborné číslo. Je krásný, že to směřuje k odvetě. Když se bude Karlíto takto snažit, třeba i k odvetě dojde,“ prohlásil slovenský sympaťák.

Zdroj: iSport.cz, YouTube

Články, které by tě mohly zajímat