Právě vysíláme

KARLOS VÉMOLA z Londýna: Roušky nenosí nikdo! Jak na zápasníka lidé koukají?

20. března 2020 13:10
KARLOS VÉMOLA z Londýna: Roušky nenosí nikdo! Jak na zápasníka lidé koukají?

Český MMA zápasník Karlos Vémola poslal svým fanouškům zajímavý vzkaz z Londýna. Jaká je tamní atmosféra v souvislosti s koronavirem? Proč na Vémolu koukají lidé divně?

Ačkoliv je ve většině evropských zemí nařízena karanténa a lidé musí na veřejnosti nosit roušky, v Anglii takové nařízení neplatí. Tamní obchody jsou tak stále otevřené. Podle Vémoly navíc nikdo nenosí roušky a místní na ně reagují spíše s posměchem. „Dneska jsem nutně potřeboval jít na poštu a jak vidíte, tady v Anglii je všechno otevřený, všude davy lidí. Lidi se chovají, jako by se nic nedělo, všichni bez roušky. Lidi tady nefungujou, nestačím se divit. Fandím vám v Čechách, děláte to dobře. Taky díky tomu, jak se chováme, máme oproti jiným evropským zemím nulovou úmrtnost,“ řekl zápasník, který sám v Londýně roušku nosí a lidé se prý na něj koukají jako na blázna. V Británii má přitom koronavirus už 33 obětí.

Vémola je nyní v Londýně společně se svým synem z předchozího vztahu. Jeho nynější partnerka Lela je pak v Čechách s maličkou dcerou. MMA zápasník se nyní domů dostat nemůže, ale sám tvrdí, že bude raději od své dcery izolován, než aby ji nakazil.

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat