Právě vysíláme

Karlose „Terminátora“ Vémolu kvůli nákupu v Dubaji prohledávali celníci: Co provedl?

16. prosince 2020 16:10
Karlose „Terminátora“ Vémolu kvůli nákupu v Dubaji prohledávali celníci: Co provedl?

Známý zápasník Karlos „Terminátor“ Vémola se dostal do nelehké situace: kvůli nákupům ho v Dubaji kontrolovali celníci. Užil si tak dost nelehké chvilky…

Kvůli zvláštní věci se do problémů dostal zápasník Karlos „Terminátor“ Vémola: po nákupech v Dubaji, kterými chtěl udělat radost svojí polovičce Lele Ceterové, ho totiž kontrolovali celníci.

„Nenávidím nákupy. Chtěl jsem Lele udělat radost, už to nikdy neudělám. Lela má ráda krabičky. Já to chtěl vybalit a hodit v Dubaji do kufru, ale Lela se krabic vzdát nechtěla, že by jí to zkazilo radost,“ začal Karlos popisovat situaci a pokračoval: „Tak kvůli ní, aby to měla v těch krabičkách, jsem to vzal do ruky, viděli mě celníci a okamžitě si mě vzali stranou. Dvě a půl hodiny mě drželi, kontrolovali každý trenky, i špinavý. A musel jsem všechno proclít, přiznat. Připadal jsem si jako zločinec, kvůli dvěma kabelkám. To byly moje poslední nákupy,“ nechal se slyšet známý zápasník.

Pro Lelu tím však alespoň vyřešil vánoční dárky. Známý pár se k sobě vrátil po tříměsíční pauze, kdy se Ceterová i odstěhovala zpátky na Slovensko.

Zdroj: super.cz

Články, které by tě mohly zajímat