Právě vysíláme

Katarína Knechtová představila sexy klip s Adamem Ďuricou

25. září 2020 8:10
Katarína Knechtová představila sexy klip s Adamem Ďuricou

Slovenská zpěvačka Katarína Knechtová vydala nový singl s názvem Takí sme, ke kterému si přizvala zpěváka Adama Ďuricu.

Zpěvačka Katka Knechtová je také autorkou hudby nového singlu, o text se postarala Silvia Kaščáková. „Musím přiznat, že tato skladba vznikala docela dlouho. Věděla jsem, že chci mít na novém albu nějaký duet. Takže jsem se snažila vyskládat vše hudebně i textově tak, aby hlasy zněly krásně, doplňovaly se a píseň měla tu správnou myšlenku a samozřejmě nějakou dynamik,“ popisuje Knechtová.

 

„Věděla jsem, že chci pěkný mužský hlas, dobrého muzikanta a zároveň někoho, koho znám a vážím si ho. Během nahrávání ve studiu jsme se s Adamem nepotkali. Já jsem pracovala v přerovském studiu a Adam zase v Bratislavě. Kvůli Covidu-19 byl totiž omezený pohyb i možnosti setkávat se. Ale v této digitální době to není nic výjimečného, že muzikanti mezi sebou takto spolupracují,“ prozradila Katka.

 

Ke skladbě vzniknul také sexy videoklip, který natočil režisér Jakub Gulyás na krásném zámku Šimák Pezinok. „Kvůli aktuální krizi jsme museli hodně lokací vypustit. Režie se ujal Jakub Gulyás, které jsem oslovila, protože miluju, jak věci vidí. Scénář byl v podstatě výsledkem našich debat a mojí představy o vizuálu. Hrajeme v něm jen já a Adam. Adamův přístup byl hodně profesionální. Když se mu píseň líbila, rozhodl se do toho jít se vším všudy, co k tomu patří a dělal vše proto, abych byla spokojená a naplnil moje představy. Spolupráce byla výborná, jsem mu moc vděčná,“ uzavírá Knechtová.

Nový singl Takí sme vyjde už 23. října 2020 na novém albu s názvem Svety.

Zdroj: Brainzone

Články, které by tě mohly zajímat