Právě vysíláme

KATY PERRY a TAYLOR SWIFT vyhlásily mír šifrovaným sušenkovým postem. Co se za tím skrývá?

14. června 2019 8:00
KATY PERRY a TAYLOR SWIFT vyhlásily mír šifrovaným sušenkovým postem. Co se za tím skrývá?

Katy Perry se v těchto dnech postarala o senzaci na sociálních sítích, když na svém instagramovém účtu vypostovala foto sušenek s nápisem „Peace at last“ (konečně mír.) V textu postu známá zpěvačka označila Taylor Swift, připsala „Feels good“ a přidala oranžové srdíčko.

Nová spolupráce, nebo zkrátka jen udobření?

Mezi fanoušky obou zpěvaček to samozřejmě vyvolalo vlnu otázek. Vypadá to, že sedmé album Taylor Swift je o napravování starých křivd a slepování rozbitých vztahů a to včetně dlouhotrvajícího sporu mezi ní a Katy Perry. Po tomto příspěvku, který Katy sdílela na svém Instagramu v úterý 11. června, se zdá, že válečná sekera mezi oběma zpěvačkami byla oficiálně zakopána.

Pokud tomu rozumíme dobře, Taylor Swift poslala své někdejší rivalce talíř sušenek, na jehož okraj polevou napsala vzkaz „Konečně mír“ a Katy ho na Instagramu okomentovala slovy „Je to fajn“ a Taylor označila.

Ihned se samozřejmě rozjely spekulace o tom, co za tímto šiforvaným vzkazem stojí. Zda se zpěvačky „jen“ udobřují, nebo tím snad ohlašují chystanou spolupráci.

Jelikož Swift je známá svou zálibou v hádankách a šifrovaných nápovědách, nejsou tyto spekulace možná vůbec mimo. Jestli se ale potvrdí, na to si budeme muset počkat.

Nahrávání ... Nahrávání ...

Zdroj: Instagram, Billboard.com

Články, které by tě mohly zajímat