Právě vysíláme

Katy Perry poprvé ukázala tříletou dceru Daisy Dove na veřejnosti

6. listopadu 2023 12:12
Katy Perry poprvé ukázala tříletou dceru Daisy Dove na veřejnosti

Katy Perry se poprvé veřejně pochlubila svou již tříletou dcerou. Malá Daisy Dove se objevila v hledišti jejího koncertu v Las Vegas.

V sobotu večer uskutečnila v Las Vegas Katy Perry další svůj koncert, během kterého zazněla i její slavná píseň Hot n Cold. Uprostřed vystoupení se pak zpěvačka na malou chvíli zastavila a zakřičela do hlediště na svou dcerku. „Daisy! Moc tě miluji,“ zahlásila Katy a na velké obrazovce se objevila malá blondýnka. „Jsi můj nejlepší přítel. Jsem tak ráda, že jsi tady,“ dodala zpěvačka.

 

 

Katy Perry během show nezapomněla na svého partnera, herce Orlanda Blooma, který je otcem malé Daisy. Katy mu poděkovala za to, že je úžasným otcem a „neuvěřitelným podpůrným systémem“. Zároveň dodala, že svou koncertní show vytvořila v době po narození dcery v roce 2020. „Když jsem ji potkala, bylo to, jako by se všechna láska, kterou jsem kdy hledala, konečně objevila. Udělala mě celistvou, uzdravila mě a ukázala mi, jak si znovu hrát. Tato show je pro naše vnitřní dítě a pro naději, že kdybychom mohli všichni vidět život očima dítěte, byli bychom svobodní.“

Články, které by tě mohly zajímat