Právě vysíláme

KATY PERRY prozradila, jak ji požádal ORLANDO BLOOM o ruku! Tomu říkáme romantika

3. června 2019 13:10
KATY PERRY prozradila, jak ji požádal ORLANDO BLOOM o ruku! Tomu říkáme romantika

Zpěvačka Katy Perry v unikátním rozhovoru popsala, jak ji snoubenec Orlando Bloom požádal o ruku. Nechyběly kytky, italská restaurace a let helikoptérou!

Orlando Bloom je romantik

Katy Perry konečně uvedla detaily o tom, jak ji herec Orlando Bloom požádal o ruku. Zpěvačka v rozhovoru pro anglickou rozhlasovou stanici Capital FM uvedla, že vše začalo na Valentýna, kdy ji Orlando pozval do italské restaurace na večeři. Autorka hitu Firework údajně tušila, že se něco děje – Orlando byl totiž prý oholený a neměl na sobě svoje oblíbené tenisky! Zpěvačky instinkt ji nezklamal. Orlando Bloom totiž po večeři řekl, že je čeká let helikoptérou. Tehdy už Katy Perry věděla, že se schyluje k něčemu velkému.

Bloom následně požádal Katy Perry o ruku – v helikoptéře, když byli nad zemí. Slavný pár poté přistál na jedné nedaleké budově, kde v nejvyšším patře čekala místnost plná kytek! Nechyběli samozřejmě ani blízcí přátelé a členové rodiny, jež poblahopřáli novým snoubencům. Těžko si dovedeme představit, co by se asi stalo, kdyby Katy Perry žádost o ruku odmítla!

Naštěstí k tomu ale nedošlo a slavný pár se nyní připravuje na velkou svatbu. Přejeme jim jen to nejlepší!

Zdroj: ELLE, Instagram, Capital FM

Články, které by tě mohly zajímat