Právě vysíláme

KATY PERRY v slzách! Zpěvačku zasáhla ohromná tragédie

29. listopadu 2018 16:10
KATY PERRY v slzách! Zpěvačku zasáhla ohromná tragédie

Katy Perry prožívá velmi smutné období. Krátce před Vánoci zasáhla populární zpěvačku tragická událost!

Katy před pár dny zemřela jedna z jejích nejlepších kamarádek Angelica Cob-Baehlero, jenž nezvládla boj s rakovinou. Se smutnou událostí se Katy svěřila fanouškům na Instagramu.

Před šesti dny odešla z tohoto místa jedna z největších šampionek a mých kamarádek. Byla jednou z nejsilnějších žen, jaké jsem kdy poznala. Bojovala proti rakovině jako Rocky; chemoterapie, imunoterapie, tracheotomie. Do konce života si udržovala sarkastický humor, pozitivní pohled a neuvěřitelnou lásku, kterou měla ke své rodině,“ napsala zpěvačka a zároveň dodala, že i Angelice dluží za svou úspěšnou kariéru, protože to byla právě ona, kdo kdysi vzal všechny její nahrané songy a odnesl je do známé nahrávací společnosti Capitol Records.

Angelica navíc Katy pomáhala i v soukromém životě a byla to zkrátka opravdová přítelkyně, na kterou se prý dalo vždycky spolehnout. „Byla jako moje sestra. Vždy mi podala záchranná lana a vždy na mně dávala pozor. Nevěřím, že lidé opravdu zemřou. Duše prostě musela opustit tělo,“ smutní slavná popová diva a připravuje se na pohřeb, který by měl proběhnout příští týden.

 

Zdroj: Instagram

Rozhovor s Máriem Petrejem, autorem Výstavy skutečných nahých mužů Voayer

Články, které by tě mohly zajímat