Právě vysíláme

Kauza kolem ONDRY VLČKA nekončí. Youtubera údajně zbil starší bratr jeho třináctileté přítelkyně!

27. března 2019 13:10
Kauza kolem ONDRY VLČKA nekončí. Youtubera údajně zbil starší bratr jeho třináctileté přítelkyně!

Českou youtuberskou scénou opět koluje další kauza. Tentokrát se o rozruch postaral dvaadvacetiletý youtuber Ondra Vlček, kterého fanoušci ale i ostatní youtubeři kritizují za to, že chodil s pouze třináctiletou dívkou.

Protože o vztahu dospělého muže a holce v pubertě mluvil opravdu skoro celý český internet, vydal Ondra video, kde svou lásku k mladé školačce Veronice velmi obhajoval. Den na to však na svém Instagramu uvedl, že kvůli velkému nátlaku okolí se s přítelkyní rozešli a rozhodli se počkat na dobu, kdy bude dívce patnáct let.

Zdálo se, že rozchodem bude celá věc ukončena. Ve skutečnosti tomu tak ale zřejmě není. Na Instagramu se totiž objevilo video, jenž má zachycovat Veroničina staršího bratra, jak Ondru mlátí před nákupním centrem v Ostravě. Ačkoliv na záznamu není vidět Ondrovi do tváře, řada lidí tvrdí, že se jasně jedná o známého youtubera. Na jednom z instagramových profilů se pak navíc objevila fotografie obličeje samotného Ondry, kde jsou vidět oděrky na tváři.

Podle posledních informací řeší záležitost ohledně bitky policie. Už teď je však jasné, že celá věc zašla až příliš daleko. Jaký máte na kauzu názor vy?

 

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat