Právě vysíláme

Kdo dal výkaly Deppovy do postele? Amber Heard hází vinu na někoho jiného

18. května 2022 9:10
Kdo dal výkaly Deppovy do postele? Amber Heard hází vinu na někoho jiného

Soud Amber Heard a Johnnyho Deppa s napětím sleduje celý svět a nejen fanoušci kroutí hlavou nad tím, jak moc toxický vztah se mezi těmito dvěma odehrával. Soud přinesl mnoho šokujících výpovědí. Mezi nimi i to, že Amber se údajně měla Deppovi vykálet přímo do postele.

Depp před porotou uvedl, že jeho bývalá žena se mu měla v den svých 30. narozenin vykálet přímo do postele. Nalezený výkal na loži pak potvrdila i samotná pokojská. Amber Heard nyní ovšem tvrdí, že nic takového ona na svědomí nemá a do postele se vykálel její pes.

Amber tvrdí, že pejsek Boo měl velké problémy s vyprazdňováním. V den, kdy se herečka měla balit na hudební festival, ho prý nechala ležet na posteli a on do ní vykonal svoji potřebu. Herečka popírá, že by něco tak odporného udělala ona sama. „Za prvé mi to nepřijde vtipné. Nechápu, jaké dospělé ženě by to vtipné připadalo. Neměla jsem žertovnou náladu. Můj život se rozpadal. Byla jsem na životní křižovatce,“ odpověděla Amber na otázku své právničky, zda se z její strany nemohlo jednat o nepovedený vtip. „V den svých třicetin jsem byla napadena svým násilnickým manželem, kterého jsem milovala. Nemyslím si, že je to vtipné. Tečka. Je to nechutné,“ uvedla rázně.

Celý svět očekává, jak soud Amber Heard a Johnnyho Deppa dopadne. Prohraje blondýnka a bude muset hollywoodskému herci zaplatit odškodné 50 milionů dolarů? Uvidíme!

Více o celém soudní sporu Johnnyho Deppa a Amber Heard najdete ZDE!

Články, které by tě mohly zajímat