Právě vysíláme

Kdo má být novým James Bondem? Herec Tom Hanks v tom má jasno

16. května 2023 8:00
Kdo má být novým James Bondem? Herec Tom Hanks v tom má jasno

Kdo by měl být nový James Bond? O tom se spekuluje již dlouhou dobu a kolem obsazení této slavné role stále panuje mnoho otázek. Kdo by měl agenta 007 ztvárnit podle hollywoodského herce Toma Hankse?

Henry Cavill, Idris Elba, Tom Hardy i Tom Holland. O všech těchto slavných hercích se v minulosti mluvilo jako o nástupcích Daniela Craiga v ikonické roli. Média spekulovala i nad tím, že novým Bondem bude žena. Doposud poslední spekulací bylo obsazení ne příliš známého herce Luciena Laviscounta, kterého můžete znát ze seriálu Emily In Paris.

Nyní se na adresu toho, kdo by měl být novým agentem po Craigovi, vyjádřil i Tom Hanks. Ten na toto téma zabrousil v rozhovoru pro BBC při turné svého prvního románu. Ukázalo se, že Tom fanouškem Afroameričana Idrise Elby. „Pochopte, že James Bond má povolení zabíjet. Idrisi Elbovi bych tohle povolení udělil už jen na základě toho, co jsem od něj viděl,” řekl Hanks. 

Kniha Toma Hankse nese název The Making of Another Major Motion Picture Masterpiece. Román pojednává o natáčení hollywoodského filmu o superhrdinech. A právě i proto padl i dotaz na nového Bonda.

Články, které by tě mohly zajímat