Právě vysíláme

Kdo ztvární Williama a Kate? Seriál Koruna odtajnil nové herce

5. září 2022 10:49
Kdo ztvární Williama a Kate? Seriál Koruna odtajnil nové herce

Seriál Koruna se těší obrovskému úspěchu a velké sledovanosti. Dílo Netflixu o životě britské královské rodiny stále nekončí a fanoušci se těší na sérii, kde se poprvé coby dítě ukáže princ William.

Koruna běží na streamovací službě od roku 2016 a od té doby získala sedm Zlatých glóbů. Šestá řada vznikne už letos na podzim a bude pojednávat i o dětství prince Williama, Harryho a Kate Middleton. Do médií se nyní dostala informace, kteří herci si členy královské rodiny zahrají.

Prince Williama, syna Lady Diany, si coby dospívajícího mladíka zahraje šestnáctiletý Rufus Kampa. Jedná se o Brita, který zatím s filmovým herectvím nemá žádné zkušenosti. Jde ale o divadelního herce, který účinkuje v několika muzikálech. William jako 21letý student bude ztvárněn hercem Edem McVeyem. Ten rovněž nemá s hraním před kamerou velké zkušenosti.

Amatérská herečka Meg Bellamy ztvární i Williamovu současnou manželku Kate Middleton. Všichni herci byli vybrání přes internet na základě nahrávek, které natočili.

Rufus Kampa, Meg Bellamy, Edem McVeyem

 

Články, které by tě mohly zajímat