Právě vysíláme

Když oba milují STAR WARS! Podívejte se na nejlepší svatby ve stylu HVĚZDNÝCH VÁLEK

16. prosince 2019 13:10
Když oba milují STAR WARS! Podívejte se na nejlepší svatby ve stylu HVĚZDNÝCH VÁLEK

Když se do sebe zamilují dva lidé, kteří mají společné koníčky a zájmy, je to velké štěstí. Společně pak totiž mohou svoji vášeň sdílet a uspořádat třeba i svatbu svých snů.

Novomanželé Carrie a Cory Shields spolu začali chodit na vysoké škole a již brzy po seznámení zjistili, že jsou oba velkými fanoušky Star Wars. Téma jejich svatebního dne tedy bylo jasné!

Svatba ve stylu Hvězdných válek byla opravdu povedená a vznikly z ní fotografie, které pořídil svatební fotograf Mark Hillis. Na jeho snímcích, jenž zveřejnil server Bored Panda, pak můžeme vidět, že hlavní hvězdou celé veselky byl oblíbený R2-D2, který hlídal prstýnky a novomanželé zapózovali i se světelnými meči.

Svatby ve stylu oblíbené filmové série se staly velmi populární a uspořádalo je více párů. Někteří si dokonce dali záležet i na nejmenších detailech a nechali si podle Hvězdných válek vytvořit dort, oblečení i dekorace.

Podívejte se do naší galerie, jak taková svatba může vypadat a nezapomeňte, že už 18. prosince míří do kin poslední díl celé ságy nazvaný Star Wars: Vzestup Skywalkera.

Zdroj: Bored Panda

Články, které by tě mohly zajímat