Právě vysíláme

Když přišel domů, nevěřil vlastním očím. Na gauči seděl cizí chlápek v jeho oblečení a koukal na televizi

28. prosince 2018 15:10
Když přišel domů, nevěřil vlastním očím. Na gauči seděl cizí chlápek v jeho oblečení a koukal na televizi

Bývá dobrým zvykem návštěv, že k vám domů dorazí až po vás. Derek Tarbox, chmaták z amerického státu Maine, si s tím však těžkou hlavu nedělal. Ke svému nic netušícímu hostiteli přišel s takovým předstihem, že se ještě stihl vysprchovat, zahnat hlad a zjistit, co dávají v telce.

Když se právoplatný majitel nemovitosti vrátil domů, naskytl se mu nečekaný výjev. V jeho obýváku na jeho sedačce seděl úplně cizí člověk, měl na sobě jeho oblečení, cpal se jeho jídlem (a jestli to byl správný Yankee, zapíjel ho jeho coca-colou nebo pepsinou) a čučel na jeho televizi.

Ačkoliv většina z nás by v tu chvíli nevěděla, jestli se má smát, nebo sahat po brokovnici, pán domu zachoval chladnou hlavu. A Derek tak dostal šanci kuriózní situaci vysvětlit. Prý si spletl tenhle dům s nachlup stejným domem svého kamaráda a jediné, co by teď potřeboval, je odvézt do toho správného. Ne že by tomu majitel tak úplně věřil, ale byl to asi nejsnazší způsob, jak se nevítaného hosta zbavit.

Pro dobrotu na žebrotu!

A jelikož to Derek neměl daleko, byl muž s duší samaritána brzy zpátky. Až tehdy zjistil, že Derek má patrně ve zvyku dostávat se za svými přáteli zadním vchodem s páčidlem v ruce a ve volné chvilce tu očíhnout ledničku, tu prohrábnout šuplíky a bez zeptání si půjčit pár věcí…

Určitě vás zajímá, jaké měl tenhle vánoční příběh překvapivé rozuzlení. Budete se divit, ale Derek si žádné domy nepopletl! Ve skutečnosti si šel hezky postaru zaloupit. A cestou, jako by toho už tak neměl moc, musel chudák ukrást ne jedno, ale rovnou dvě auta – protože tomu prvnímu křápu došel benzin – a stejně nakonec šlapat po svých, neboť druhé auto i s plnou nádrží poslal do stromu.

No, nevíme, jak vy, ale my máme jasno. TAKOVÉHLE DEREKY VE SVÉM DOMĚ NECHCEME! A vlastně tam nechceme vůbec žádné Dereky. Radši.

Zdroj: HuffingtonPost.com

Proč spolu zůstávat přesto, že jste tak rozdílní?

Články, které by tě mohly zajímat