Právě vysíláme

Ke krásné Evě Burešové se vyjádřil už i Přemek Forejt. Přiznal, jak to mezi nimi vlastně je

24. listopadu 2020 12:10
Ke krásné Evě Burešové se vyjádřil už i Přemek Forejt. Přiznal, jak to mezi nimi vlastně je

Televizní kuchařská soutěž MasteChef se vždy těšila velké popularitě, a i z trojice porotců udělala hvězdy. Nejvýraznější Přemek Forejt je nyní navíc spojován s herečkou a zpěvačkou Evou Burešovou.

Zpěvačka, herečka, a především hvězda seriálu Slunečná Eva Burešová, byla s oblíbeným šéfkuchařem vyfotografována a česká média ihned zaplavily zprávy o tom, že tu máme nový celebritní pár. A ačkoliv se samotná Eva ke vztahu s Přemkem zatím jasně nevyjádřila a paparazzi fotografové před jejím dome ji naopak pořádně rozzuřili, slavný kuchař se nebál o Burešové promluvit.

„Jen bych rád objasnil jednu věc. Ne, nejsem ženatý a ani jsem nikdy nebyl. A to, co je mezi mnou a Evičkou, je mi posvátné,“ napsal Přemek Forejt na své sociální sítě a nepřímo tak potvrdil, že s talentovanou brunetkou opravdu tvoří pár.

Kdy o vztahu promluví oba dva? To uvidíme. Eva Burešová si ale své soukromí velmi střeží a na prvním místě je pro ni její tříletý syn Nathaniel. Láskyplné snímky s porotcem MasterChefa tak zřejmě na Instagramu jen tak neuvidíme.

Eva Burešová

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat