Právě vysíláme

KEANU REEVES dokázal, že je frajer. Po nouzovém přistání letadla uklidňoval cestující a pouštěl jim písničky!

29. března 2019 13:10
KEANU REEVES dokázal, že je frajer. Po nouzovém přistání letadla uklidňoval cestující a pouštěl jim písničky!

Ačkoliv je Keanu Reeves slavná filmová hvězda, hvězdné manýry jdou u něj stranou. Herec se chová jako normální člověk, a dokonce i odmítá cestovat první třídou a přepravuje se jako obyčejný smrtelník.

Cestujícím, kteří letěli z amerického San Francisca do Burbanku, se poštěstilo, že seděli s Keanem v jednom letadle. Jejich radost však brzy pokazilo nouzové přistání v Bakersfieldu. Nikdo však rozhodně nemusel propadat panice, pasažéři totiž měli mezi sebou slavného herce, jenž se ihned ujal vedení a vymýšlel záchranný plán.

Původně měli cestující možnost čekat na další letadlo, které by je do Burbanku dopravilo. Protože by však na odlet museli dlouho čekat, většina pasažérů se rozhodla, že společně s Keanem vyrazí na dvouhodinovou jízdu dodávkou, jenž je do jejich cílové destinace dopraví včas.

I během jízdy herec prokázal svou dobráckou a sympatickou povahu. Svým spolucestujícím totiž v dodávce četl informace o Bakersfieldu a pustil jim i optimistickou písničku It’s Such a Pretty World Today. Je to prostě sympaťák!

 

 

 

 

Zdroj: BoredPanda

Články, které by tě mohly zajímat