Právě vysíláme

Keanu Reeves je v Praze. Vesele zapózoval s fanoušky

8. listopadu 2022 12:08
Keanu Reeves je v Praze. Vesele zapózoval s fanoušky

V Praze se opět nachází obrovská hollywoodská hvězda. V české metropoli natáčí film Keanu Reeves a přijela i krásná herečka Ana de Armas.

Legendární Keanu natáčí v Praze akční thriller Ballerina. Dle dostupných informací by se mohl v Česku nacházet až do února. V Praze je už několik dní i herečka Ana de Armas.

Někteří čeští fanoušci měli štěstí a herce potkali v restauraci na Žižkově. S usměvavým Reevesem se okamžitě vyfotografovali a snímek zveřejnili na sociálních sítích. Podle webu Prague Reporter se film Ballerina bude natáčet u Masarykova nádraží nebo Těšňova. Film má vycházet ze snímku John Wick: Kapitola 3 – Parabellum.

Keanu Reeves je hvězdou hollywoodu, která má za sebou hned několik úspěšných filmů. Mezi neznámější patří Matrix nebo právě John Wick.Herec je známý i pro svou milou povahu a pokorné vystupování. V minulosti hned několikrát věnoval větší obnos peněz na charitativní účely a pomocí se nikdy veřejně nechlubil, naopak vždy vše držel v tajnosti a o penězích nechtěl mluvit.

 

Články, které by tě mohly zajímat