Právě vysíláme

KEVIN SPACEY byl sice zproštěn obžaloby ze sexuálního zneužívání, ale policie vyšetřuje další obvinění

19. července 2019 12:10
KEVIN SPACEY byl sice zproštěn obžaloby ze sexuálního zneužívání, ale policie vyšetřuje další obvinění

Oscarový herec Kevin Spacey byl zproštěn obžaloby ze sexuálního zneužívání osmnáctiletého chlapce. Klíčový svědek nedorazil před soud a žalobcům se nepodařilo najít zásadní důkaz. Policie ve Spojených státech a ve Velké Británii má však herce v hledáčku ještě kvůli dalším obviněním.

Nevinný. Alespoň prozatím

Kevin Spacey byl obviněn ze sexuálního zneužívání osmnáctiletého chlapce v baru ve městě Nantucket, v americkém státě Massachusetts. Žalobce tvrdil, že ho Spacey zneužil před barem a že mladík celý incident natočil na svůj mobilní telefon. Zástupce oběti ovšem následně před soudem přiznal, že se jim nepodařilo telefon najít. Když se později našel, vyšlo najevo, že v něm matka mladého chlapce vymazala několik fotek a videí, čímž se sama dopustila trestného činu.

Herec Kevin Spacey

Herec Kevin Spacey

Ještě není konec

Ačkoliv byl Spacey tentokrát zproštěn obžaloby, může se stát, že v brzké budoucnosti se před soudem objeví znovu. Herec čelí ve Spojených státech a ve Velké Británii několika obviněním. Policie v obou zemích tyto případy vyšetřuje a v následujících týdnech bychom se měli dovědět, zda dojde k oficiálním soudním žalobám.

Vypadá to, že cesta za spásou bude pro Kevina Spaceyho ještě dlouhá.

Zdroj: NBC News, Shutterstock, ABC News

Články, které by tě mohly zajímat